Nieuws - Familie Haagen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Home > Nieuws

Terugblik familiedag 2023
Geplaatst op 16 oktober 2023

Het is alweer even geleden, maar dat maakt de terugblik alleen maar leuker.
Tijdens 7 gevarieerde spelonderdelen streden de mannen tegen de vrouwen om de eer en de ome Jaap wisseltrofee. De spellen waren zo samengesteld dat zoveel mogelijk deelnemers tegelijk konden strijden om de punten.
Dat resulteerde in een zeer spannende strijd waarbij zowel de vrouwen als de mannen 3 spellen wonnen, en er 1 spel gelijk eindigde. De eindstand was dan ook 836 tegen 836. De winnaar werd bepaald door het spel meten is weten.
Hierbij moest iedereen, zonder hulpmiddelen, een stuk touw afknippen met een lengte van 17,38 meter. Ilona kreeg het voor elkaar om exact deze lengte af te knippen, wat voor de jury aanleiding was om de vrouwen als eindwinnaar aan te wijzen. Nogmaals gefeliciteerd!

Op veler verzoek was er na de prijsuitreiking nog een bescheiden maar zeer gezellige afterparty. Dit werd door iedereen zeer gewaardeerd, en de voetjes gingen dan ook veelvuldig van de vloer!

Gelukkig hebben we nog wat foto's en een leuk filmpje om deze zeer geslaagde dag nogmaals te beleven.

Gerard, Miranda en Denise Haagen-Bosman.

Familiedag 2023 komt eraan
Geplaatst op 30 augustus 2023

Na maandenlange voorbereidingen is het bijna zover. Aanstaande zaterdag is de jaarlijkse familiedag.
Er moet de komende dagen nog wel wat gebeuren, maar zaterdag hebben wij weer een heel leuk programma voor jullie in petto. Het mooie weer wat we besteld hebben lijkt in ieder geval op tijd te komen, dus daar zal het niet aan liggen.
We zien jullie graag uiterlijk om 13.15 bij de stal. Tip: doe makkelijk zittende kleding aan waarvan het niet erg is dat dit ook wat vuil kan worden.

Wij hebben er dan ook heel veel zin in. Jullie ook?

Gerard, Miranda en Denise Haagen-Bosman.

Ouderwets gezellige familiedag helaas alweer voorbij
Geplaatst op 5 september 2022

Wat was het een feest om weer een 'ouderwetse' familiedag te kunnen organiseren. Wij als organisatie hebben er van genoten!
Het was een dag vol gezelligheid, herinneringen, emotie, opperste concentratie, maar vooral heel veel lol.
Ter herinnering aan ome Jaap, één van de grootste fans van de familiedag, hebben we de "ome Jaap trofee" laten maken. Een schitterende glazen bokaal met de afbeelding van ome Jaap erin gegrafeerd. De mannen en vrouwen gingen de strijd met elkaar aan om te bepalen wie als eerste de trofee in ontvangst mocht nemen.
De vrouwen namen direct het heft in handen, maar ondanks dat de mannen de eerste 2 spellen verloren, lieten ze het hoofd niet hangen. Ze namen revanche en wonnen de overige 4 spellen en namen trots de  "ome Jaap trofee" in ontvangst. Hierna gaven ze de trofee voor het komende jaar bij ome Jan in bewaring. Iets wat met veel dankbaarheid werd aanvaard.

Kortom, deze dag ging weer veel te snel voorbij. Maar gelukkig hebben we de foto's nog. Je vindt ze bij foto's en films.

Gerard, Miranda en Denise Haagen-Bosman.

Familiedag 2022
Geplaatst op 29 augustus 2022

Bijna is het zover. Nog een paar dagen en dan hebben we weer een ouderwetse familiedag vol met leuke spelletjes.
Zoals het er nu naar uit ziet zal het weer de maandenlange voorbereiding niet in het water gooien. Met 24 graden en een hele kleine kans op een buitje kunnen wij prima uit de voeten. Dat garandeert natuurlijk niet dat jullie droog blijven. Een familiedag zonder een 'water'spel zou wel uniek zijn. Ons advies is dan ook om droge kleren mee te brengen. Je weet maar nooit.

Hoe dan ook, wij hebben er zin in en en kijken uit naar zaterdag. Jullie ook?

Gerard, Miranda en Denise Haagen-Bosman.

Familiedag 2021
Geplaatst op 29 augustus 2021

We zijn al weer enige tijd bezig met de voorbereidingen op de familiedag. Gelukkig is het coronavirus dusdanig onder controle dat de familiedag dit jaar door kan gaan, en de voorbereidingen niet voor niets zijn geweest. Deze week zetten we de laatste puntjes op de i.
Zo zal iedere deelnemer deze week een mailtje krijgen met de plaats en het tijdstip van verzamelen in Schoonhoven. Heb jij je alleen opgegeven voor het eten, dan ben je om half 5 van harte welkom in de stal.

Heb je nog niet definitief aangegeven of je wel of niet in Schoonhoven en/of de stal aanwezig bent, doe dit dan vandaag nog. Wij gaan morgen de groepsindeling samenstellen en moeten vanavond het definitieve aantal eters doorgeven.

Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook. De weersvoorspellingen zien er in ieder geval goed uit!

Gerard, Miranda en Denise B.

Familiedag 2020
Geplaatst op 12 juli 2020

Begin van dit jaar hebben wij een start gemaakt met het voorbereiden van de familiedag voor 5 september 2020. Na de uitbraak van het coronavirus bleek al snel dat dit grote gevolgen heeft voor het organiseren van evenementen. Als organisatie hebben wij deze periode afgewacht en gekeken naar hoe de situatie rondom het coronavirus zich zou ontwikkelen. Inmiddels zijn er wel versoepelingen voor het organiseren van evenementen, maar de situatie blijft nog steeds onzeker.
Daarom hebben wij besloten om de familiedag van 5 september 2020 niet door te laten gaan. Ondanks dat het aantal besmettingen flink is afgenomen, vinden wij het risico nog te groot om met de hele familie bij elkaar te komen. Wij vinden het zelf ontzettend jammer, maar als organisatie voelen wij ons verantwoordelijk voor het welzijn van de familie en daarom zijn we tot dit besluit gekomen. Wij zijn ons ervan bewust dat dit een teleurstelling is, maar wij hopen op jullie begrip voor onze keuze.
Onze ideeën voor de familiedag schuiven wij door naar de familiedag van volgend jaar, die plaats zal gaan vinden op zaterdag 4 september 2021.

Nieuwjaarsreceptie
Vooralsnog gaan we ervan uit dat de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2021 wel plaats kan vinden. Uiteraard op voorwaarden dat de situatie rondom het coronavirus rustig blijft en er geen grote tweede golf uitbreekt. We volgen nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus en brengen jullie tegen die tijd op de hoogte of de Nieuwjaarsreceptie kan doorgaan, en welke invulling we daaraan gaan geven.

Gerard, Miranda en Denise B.

In memoriam
Geplaatst op 14 mei 2020

We hebben dinsdag 12 mei helaas afscheid moeten nemen van (ome) Jaap. We gaan hem missen.
Ter nagedachtenis heb ik hier een aantal foto's van (ome) Jaap geplaatst.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu